Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

Nieuwsbrief

verzend

Bedels kopen

CreŽer uw eigen ketting of armband door deze te personaliseren met een mooie bedel. De bedels hebben allemaal een bijzondere betekenis. Hierdoor kunt u een bedel ook als een speciaal cadeautje weggeven. Laat bijvoorbeeld met een hartjes bedel weten dat u van iemand houdt of wens iemand geluk met een bedel van Ganesha. Ananda Nieuwetijdswinkel biedt u onder andere:Ruim assortiment bedels

Ananda heeft een ruim assortiment aan bedels. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, zijn onze bedels onderverdeeld in de volgende categorieŽn:

Boeddhistische bedels

We hebben verschillende boeddhistische bedels. U kunt hierbij denken aan bedels met een boeddha, een lotusbloem of een lachende boeddha. De boeddhistische bedels zijn ook mooi om als cadeautje weg te geven. De bedels symboliseren bijvoorbeeld geluk, wijsheid of zuiverheid.

Bedel Boeddha hoofd

 

Bedel Lachende Boeddha

 

Lotus mantra bedel

 

HindoeÔstische bedels

Ook hebben we bij Ananda een groot aanbod aan hindoeÔstische bedels. De bedels die u hieronder kunt vinden zijn bijvoorbeeld voorzien van Ganesha, Shiva of het Ohm-teken.

Bedel Ganesha

 

Bedel Hanger Aum Tibet Klein

 

Bedel Shiva

 

Christelijke bedels

Het assortiment van Ananda bevat ook christelijke bedels. We hebben bijvoorbeeld bedels met Maria, met engelenvleugels of met het Ichtus teken.

Bedel Engelenvleugels

 

Bedel Ichthus Teken met Kruis

 

Bedel Maria

 

Bedels met historische symbolen

Ananda heeft een divers aanbod aan historische, symbolische bedels. Hierbij kunt u denken aan het de levensbloem, het pentagram en het vredesteken.

Bedel Flower Of Life

 

Bedel Labyrinth

 

Bedel Merkaba

 

Bedel Pentagram

 

Bedel Scarabee

 

Bedel Triskele

 

Bedel Vredesteken

 

Bedel Yin Yang

 

Bedel Zevenster

 

Griekse bedels

De collectie Griekse bedels van Ananda bevat bedels van de godin Gaia en de schijf van Festos.

Bedel Gaia

 

Bedel Schijf van Festos

 

Fantasie bedels

Ananda heeft ook zilveren fantasie bedels om uw armband of ketting mee te personaliseren. Ga bijvoorbeeld voor een elfen bedel. Deze bedel staat onder andere voor natuurlijke spiritualiteit.

Bedel elfje

 

Overige bedels

In het aanbod aan overige bedels vindt u onder andere een prachtige bedel met de Maangodin, of een bedel met de zon. Deze bedels zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld cadeau te doen, aan uzelf of aan een ander.

Bedel Hartjes

 

Bedel Maangodin

 

Bedel Sleutel

 

Bedel Tumi

 

Bedel Zon

 

Wilt u extra informatie over de bedels van Ananda? U kunt telefonisch contact opnemen via 023 551 2867 of een e-mail sturen naar info@ananda.nl.