Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

Nieuwsbrief

verzend

Edelstenen kopen

'Edelstenen zijn een symbool voor eeuwigheid, oneindigheid, kalmte en bezinning.'

Wij verkopen diverse soorten edelstenen, elk met een andere werking. Een edelsteen staat voor schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Wanneer je een edelsteen koopt is het van belang dat deze aansluit bij de persoonlijke wens of klacht. 


Assortiment edelstenen

Ananda heeft diverse soorten edelstenen in haar assortiment zoals:

De werking van een edelsteen

Al sinds de oudheid is de mens bezig met de werking van stenen. Stenen werden gebruikt om vuur te maken, ter decoratie en bij de bereiding van verfstoffen. Daarnaast zijn edelstenen bekend door hun krachtige werking. Het bleek dat het dragen of opleggen van een bepaalde edelsteen invloed had op klachten en een beschermend gevoel gaf.

De keuze voor een bepaalde edelsteen kan op verschillende manieren tot stand komen:



Meest verkochte edelstenen

Rozenkwarts

De rozenkwarts is roze van kleur en is de steen van hart en liefde. Deze edelsteen opent en hart om liefde te ontvangen en te geven. De rozenkwarts heeft een milde en zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet. Sterrenbeeld: stier en weegschaal. 

 

 

 

 

 

 

 

Hartje Stones in Love 25 mm

€ 6,95

 

 

Windorgel Rozenkwarts

€ 26,95

 

 

 

 

 

 

Runensteentjes van rozenkwarts

€ 24,50

 Labradoriet

De labradoriet is vele kleuren doorelkaar. De labradoriet is een sterk beschermende en spirituele edelsteen. Deze steen beschermt het energieveld tegen negatieve invloeden uit de omgeving. De Labradoriet geeft kracht, vertrouwen en biedt doorzettingsvermogen. Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

 

 

 

 

 

Armband met diverse edelstenen o.a. labradoriet, topaas, maansteen, opaal en parel.

€ 99,00

 

 

 

Labbradoriet verpakt - geeft energie en beschermt de aura.

€ 9,99

 Tijgeroog

De kleur van de tijgeroog is geel met een zijde laag. De tijgeroog is een beschermende steen die negatieve invloeden van buitenaf weert. De steen helpt bij diverse punten:

Daarnaast kan de steen een positief effect hebben voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies. Sterrenbeeld: Tweelingen en Leeuw.

 

Tijgeroog hanger

€ 5,50

 

 

 

Ring zilver tijgeroog

€ 32,00

Amethist

De amethist is een donkerpaarse steen met een glasachtige glans. De amethist werkt beschermend en zuiverend. Deze edelsteen levert een bijdrage bij keuzes die gemaakt moeten worden en geeft inzicht in uw gedrag. Daarnaast biedt een amethyst positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, ook kan deze edelsteen nachtmerries verhelpen. Sterrenbeeld: Vissen en Waterman.

 

 

Pendel amethist chakra edelsteen

€ 9,95

 


Rozenkrans 'amethist' kleur

€ 10,95

 
 

Bergkristal

De bergkristal is doorzichtig en heeft een glasachtige glans. De Bergkristal heeft een geneeskrachtige werking. De edelsteen is een neutraal en zuiver, dit zorgt ervoor dat deze steen, andere stenen kan versterken. De bergkristal bevordert concentratie en helder denken. Sterrenbeeld: Leeuw en Steenbok.

 

 

Bergkristal verpakt

€ 6,99

 

 

Bergkristal hanger

€ 5,40


Heeft u vragen over edelstenen of over andere producten? Neem dan contact met ons op via 023 551 2867 of stuur een mail naar info@ananda.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Heeft u vragen over edelstenen, kristallen, wierook of andere producten? Neem dan contact met ons op via 023 551 2867 of stuur een mail naar info@ananda.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.