Boeken top 10 Ananda

Voor alle spirituele initiatieven in Haarlem!

Vind ons!

Nieuwsbrief

verzend

Kristallen kopen

Kristallen zijn al duizenden jaren oud. Het zijn (man-made) stenen met bijzondere vormen en iedere steen is uniek. Kristallen worden onder andere opgeladen door licht echter is dit deel niet van toepassing voor deze mens gemaakte kristallen. De regenboogkleuren vallen in deze reflectie en brengen goede energie, vrolijkheid en liefde met zich mee.

Assortiment kristallen

Ananda heeft een groot aanbod aan diverse soorten kristallen zoals:
Raamkristallen
Kristallen bollen
Feng Shui kristallen
• >> Alle kristallen

Wilt u meer informatie over de werking van kristallen? We zijn er van bewust dat u een kristal het liefst eerst wilt voelen en zien. In onze winkel geven wij u graag passend advies.

Wat zijn kristallen

Kristallen zijn een product van de aarde met prachtige vormen en kleuren. Door hun energetische trilling geven zij energie aan hun omgeving. Hierdoor wordt er een helend energieveld gecreŽerd. Een kristal draagt dezelfde trilling als de mens. Door uzelf open te stellen voor de energie van een kristal kan de kristal de energie en helende werking met u delen.

Al duizenden jaren worden kristallen erkend door een helende werking. Kristallen worden o.a. ook gebruikt voor:

• Bescherming
• Decoratie
• Toekomstvoorspellingen
• Helende werking


Ons assortiment kristallen bestaat uit:

Raamkristallen

Raamkristallen blazen licht en leven de woning in. Via de vele geslepen vlakken op de kristallen wordt zonlicht gebroken in regenboogkleuren, dit zorgt ervoor dat de hele kamer wordt verlicht. Bekijk hier ons aanbod aan raamkristallen.

 

Kristal kosmisch 45 mm

€ 8,95

 

Kristal peer 65 mm

€ 7,00

 

Kristal hart 40 mm

€ 14,50

Kristallen bollen

De kristallen bol wordt gebruikt bij waarzeggerij en helderziendheid. Een kristallen bol zorgt ervoor dat er voorwerpen te zien zijn of ontdekt kunnen worden op afstand. Het kristal kijken helpt inzicht te bieden in heden, verleden en toekomst van een persoon of gebeurtenis. bekijk hier de Kristallen bollen in onze webshop.

 

Bol loodkristal helder

€ 179,00

 

Feng Shui Kristal

Feng Shui is een filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beÔnvloeden. Feng Shui betekend wind en water en gaat over de relatie tussen de mens en haar leefomgeving. Het doel van Feng Shui is om de levenskracht te stimuleren en de harmonie te creŽren tussen natuurlijke en gecreŽerde vormen. Feng Shui kristallen in de webshop.

 

Feng Shui Kristal Metta

€ 9,95

 

Feng Shui Kristal Amrita

€ 9,95

Wilt u extra informatie over kristallen of over Feng Shui? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: 023 551 2867 of stuur een e-mail naar: info@ananda.nl wij beantwoorden graag al uw vragen.


Wilt u extra informatie over kristallen, edelstenen of wierook? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: 023 551 2867 of stuur een e-mail naar: info@ananda.nl wij beantwoorden graag al uw vragen.